Selecteer een pagina
Aanbieding!
OM-D_E-M1_EZ-M1250_black_black__Product_010__x200
OM-D_E-M1_black__Product_090__x200kopieOM-D_E-M1_black__Product_270__x200kopieOM-D_E-M1_black__ProductTop_000__x200kopieOM-D_E-M1_black__Product_181__x200kopie

Olympus E-M1 + EZ 12-50mm EZ

€ 1.499,00 € 1.299,00

-100€ Cachback nog te verrekenen van 1/10/15 tot 31/01/16                                                   + batterijgrip HLD-7 twv €200

Met geweldige technologieën onderscheidt de OM-D zich van veel andere camera’s. De krachtige beeldstabilisator en Live MOS-sensor halen samen met de geavanceerde processor het beste uit de M.ZUIKO-objectieven. En dat vertaalt zich in bijzonder fraaie en haarscherpe foto- en filmbeelden.

SKU: EM11250 Categorie:

Productbeschrijving

E-M1: Het hele pakket. Verpakt in een perfect formaat.

De nieuwe E-M1 geeft u meer vrijheid om de opnamen te maken die u wilt, met de optimale beeldkwaliteit waar u op rekent. De nieuwe E-M1 is de meest geavanceerde compacte systeemcamera die ooit is gemaakt. Hij is vervaardigd volgens de Micro Four Thirds-norm en wordt geleverd met geavanceerde technologieën, zoals de verbeterde Live MOS sensor en de TruePic VII beeldprocessor, DUAL FAST autofocus (een wereldpremière!) en uitgebreide mogelijkheden voor WiFi-besturing via uw smartphone. Alles in deze camera staat garant voor buitengewone beeldkwaliteit en prestaties, waarmee de OM-D-serie op een heel nieuw niveau komt te staan. Deze superioriteit gaat hand in hand met een behuizingsontwerp van perfecte afmetingen met een draagbaar gewicht. Alles bij elkaar overtreft hij D-SLR camera’s zowel qua formaat als qua beeldkwaliteit.

De compacte systeemcamera met ’s werelds meest geavanceerde objectievensysteem.

Met keus uit 65 verschillende objectieven heeft u met de E-M1 alle lenzen tot uw beschikking die u ooit nodig zou kunnen hebben. Deze verbluffende veelzijdigheid is te danken aan de uitgebreide compatibiliteit van deze next-generation OM-D, die behalve alle Micro Four Thirds-objectieven nu ook alle Four Thirds-lenzen omvat*. Maar het is niet alleen het aantal lenzen dat zo indrukwekkend is. Dankzij het DUAL FAST autofocussysteem, dat Phase Detection AF aanvult met Contrast AF voor extreem snelle beeldvastlegging van ongelooflijke kwaliteit, is de E-M1 in staat om het beste uit ieder objectief te halen. *Voor het gebruik van Four Third-lenzen is de MMF-3 adapter vereist.

De nieuwe E-M1 zit boordevol doordachte technologie waar u van op aan kunt.

We hebben de eersteklas technologieën van de OM-D nog verder geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de nieuwe E-M1 uitzonderlijk betrouwbaar is – voor prestaties en beeldkwaliteit waar u altijd van op aan kunt. De beeldkwaliteit is een stapje verbeterd – voor de levendige resultaten die u verwacht. De WiFi-mogelijkheden zijn verder uitgebreid, zodat u nu via uw smartphone meer creatieve controle heeft dan ooit tevoren. We hebben de precisie van een van de snelste autofocussystemen op de markt aangescherpt en ’s werelds meest geavanceerde 5-assige beeldstabilisatie nog intelligenter gemaakt – zodat elke foto en elk filmpje dat u schiet zo scherp mogelijk is. En de elektronische zoeker biedt een groter beeld en meer creatieve opties – voor meer nauwkeurigheid bij alles wat u vastlegt.

Camera Olympus OM-D E-M1

Er zijn 70 Micro Four Thirds en Four Thirds objectieven beschikbaar
Camera Olympus OM-D E-M1

Stijlvol en zeer professioneel:

De OM-D E-M1 is ook verkrijgbaar in een zilverkleurige uitvoering voor een stijlvolle retro-uitstraling. Maar dat is nog niet alles. We bieden nu een firmware-upgrade die de mogelijkheden van uw E-M1-camera verder vergroot:

Tethered-shooting

De professionele workflow maakt het mogelijk om opnamen te volgen op een computer met behulp van de OLYMPUS Capture-software en direct wijzigingen aan te brengen, zodat u precies krijgt wat u wilt.

Beeldkwaliteit. Briljant in ieder opzicht.

De E-M1 levert de beste beeldkwaliteit die we ooit hebben geproduceerd. Ondersteund door de vlijmscherpe beeldvorming van het Micro Four Thirds en Four Thirds objectievensysteem hebben we de
E-M1 uitgerust met een Live MOS beeldsensor en de TruePic VII beeldprocessor van de laatste generatie. Wat deze sensor en processor echt uniek maakt, is het feit dat ze zich precies aanpassen aan het specifieke objectief en de diafragmaopening die u gebruikt – voor spectaculair scherpe foto’s en video’s met levendige helderheid en aanzienlijk minder chromatische afwijkingen wanneer u ze vergroot.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Olympus E-M1 + EZ 12-50mm EZ”