Selecteer een pagina
Aanbieding!
tz80
panasonic_lumix_dmctz80_zwart_back_imagepanasonic_lumix_dmctz80_zwart_other_03panasonic_lumix_dmctz80_zwart_other_01

Panasonic Lumix DMC-TZ80 black + 16gb

€ 449,00 € 399,00

De nieuwe LUMIX TZ80 glijdt gemakkelijk in je zak tijdens het reizen. En ondanks zijn kleine formaat, heeft de TZ80 een heleboel aantrekkelijke functies te bieden voor reizigers, van een onmisbare ultra zoom tot de nieuwste 4K video en foto technologie van Panasonic. Het brengt alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames. Leg je reisherinneringen vast voordat ze aan je voorbij gaan, en bewaar ze zoals jij dat wilt.

SKU: TZ80 Categorieën: ,

Productbeschrijving

30x zoom reiscamera met 4K Video, 4k Foto en Post Focus in een compacte behuizing

Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

Met de 18,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor en Venus Engine (dezelfde engine als in de LUMIX’s high-end systeemcamera’s), kun je prachtige foto’s maken, zelfs in slecht verlichte omgevingen.

Dankzij het RAW-formaat kun je meer details vastleggen. De originele kleur- en lichtinformatie die door de sensor wordt geregistreerd, wordt na een minimale verwerkingstijd in de beeldgegevens opgeslagen. Daardoor kun je de hoogwaardige beelden direct bewerken, met verbluffende resultaten.

Kom dichterbij met de 30x zoom LEICA DC Lens

Met de LUMIX TZ80 maak je alles van dichtbij mee. De 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR lens heeft een 30x optische zoom*, zodat alles wat je aandacht trekt binnen bereik komt en kan worden vastgelegd.

* Vergelijkbaar met een 35 mm-camera. 24-720mm.

Onmisbare momenten met 4K PHOTO

Dankzij de 4K technologie in de TZ80, kun je met 4K PHOTO de perfecte foto maken in 30fps en vervolgens de beste foto selecteren. Fotograferen, selecteren en opslaan. Maak momenten werkelijk onmisbaar met de 4K PHOTO modus op de LUMIX TZ80.

Maak nu een foto, maar focus later pas.

Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus functie op de LUMIX TZ80 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scène vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherp stellen. Het is eenvoudig, verbluffend en allemaal beschikbaar op de LUMIX TZ80.

Correctie over 5 assen /
kantelcorrectie

De Hybrid O.I.S. (Optical Image Stabiliser) + met 5-assige correctie* maakt het mogelijk om met één hand scherpe video’s op te nemen. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen – horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie.

De Level Shot-functie* detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als je de camera kantelt. Het zorgt voor stabiele video zelfs bij onder een grote hoek filmen zonder te kijken.

* HYBRID O.I.S.+ en Level Shot-functie werkt niet bij 4K video opnames.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Panasonic Lumix DMC-TZ80 black + 16gb”