Selecteer een pagina
Aanbieding!
A14_stage_small
Tamron_c_Heinz_Teufel_Blueten1A14Sunset_BoatsCat_before_the_door20x30Marokko004Marokko009-1MichaelDickel–76-3

Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical [IF] MACRO

€ 239,00 € 199,00

Prettig geprijsd. Groot zoombereik.

Dankzij het grote zoombereik van 18-200mm is dit de standaardlens voor praktisch alle fotografische situaties. Vooral tijdens het reizen biedt de ultra-compacte en lichte constructie enorm veel fotoplezier. Van groothoek tot tele bent u met deze lens alle fotosituaties de baas. De 18-200 Di II lens past in de traditie van de legendarische serie megazooms van Tamron en bezit een zoomfactor van 11,1, gelijk aan het equivalent van 28-300mm in vergelijking met full frame camera’s. De 18-200 Di II bevat innovatief XR glas (extra refractive index) om de optische prestaties over het gehele zoombereik te optimaliseren. Dit ontwerp reduceert veel lensafwijkingen tot een absoluut minimum en verzekert tegelijkertijd een compactere constructie. Bovendien zijn drie asferische hybride elementen toegepast om sferische aberratie te voorkomen, terwijl twee LD (Low Dispersion) glaselementen chromatische aberratie compenseren. Het resultaat is een veelzijdige zoomlens van een uitmuntende optische kwaliteit. En met een vergrotingsmaatstaf van 1:3,7 ook geschikt voor macro-opnames bij een minimum voorwerpsafstand van slechts 45cm. Ontdek de veelzijdigheid van deze lens die een nieuwe norm zet voor standaardlenzen met een fantastische prijs/prestatieverhouding.

De Di II lenzen zijn uitsluitend geschikt voor digitale spiegelreflexcamera’s met een beeldsensor kleiner dan 24 x 16mm. Di II lenzen zijn niet geschikt voor full frame spiegelreflexcamera’s of analoge 35mm spiegelreflexcamera’s. Hun beeldsensors zijn te groot waardoor vignettering (donkere hoeken in de afbeelding) zal ontstaan.

Let op: De 18-200 lens is sinds maart 2008 leverbaar met een ingebouwde motor voor de Nikon D40, D40X en D60 (Model A16NII). De A16N-lens die leverbaar was tot maart 2008 bezit geen ingebouwde motor en is bij de D40/D40X/D60 slechts bruikbaar in de MF modus.

SKU: tamron18200 Categorie├źn: ,

Productbeschrijving

Brandpuntafstand [mm] 18-200
Maximum diafragmaopening F/3.5-6.3
Minimum objectafstand [m] 0.45
Maximum zoompercentage 1:3.7
Filterformaat [mm] 62
Gewicht [g] 405

Megazoom

Met een objectief van de megazoomklasse kan een groot bereik worden gerealiseerd. Megazooms bieden een brandpuntbereik van groothoek tot aan het telebereik en zijn daardoor in de meeste situaties het gekozen objectief. Door de grote flexibiliteit, het compacte formaat en het lichte gewicht zijn de objectieven als allround-objectief met name geschikt voor het dagelijks gebruik, voor vakantiereizen, bij uitstapjes met weinig bagage of met het hele gezin.

Overige productkenmerken

XR (Extra Refractive Index)-glasEen speciaal soort glas met een bijzonder hoge brekingsindex voor grotere prestaties en een compactere constructie van het objectief.
ASLHybride asferische elementen zorgen voor een unieke beeldkwaliteit en compactheid.
LD (Low Dispersion)Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.
Internal Focusing (IF)-systeemDe uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.
Zoom-lock-mechanisme (ZL)Beschermt tegen ongewenst uitschuiven van de objectieftubus.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical [IF] MACRO”