Selecteer een pagina
Aanbieding!
B008_stage_small
_MG_0104_MG_1308_MG_1626_MG_3025_MG_3166

Tamron AF 18-270mm F/3.5 -6.3 Di II VC PZD -20€ cashback

€ 499,00 € 399,00

Eén lens voor elk moment

Tamron introduceert een nieuwe mega reiszoomlens met een bereik van 18-270mm. Tamron behoudt nog steeds het wereldrecord zoomlenzen voor spiegelreflexcamera’s¹). De lens bezit een nieuw ontworpen piëzo ultrasone motor, die een stille, nauwkeurige en zeer snelle autofocus mogelijk maakt. Verder werd de unieke (VC) vibratietechnologie verbeterd om een compacter ontwerp mogelijk te maken. De lens valt op door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden, met name door het zoombereik dat zowat elke fotografische situatie aankan. De compacte, lichtgewicht constructie maakt deze lens tot de ideale reisgenoot. Met deze lens kunt u alles fotograferen, van groothoek voor landschap tot tele voor close-up fotografie en is tevens geschikt voor licht macrowerk, met een max. vergrotingsmaatstaf van 1:3,8 over het gehele zoombereik om kleine voorwerpen groot weer te kunnen geven.

SKU: tamron18270 Categorieën: ,

Productbeschrijving

Brandpuntafstand [mm] 18-270
Maximum diafragmaopening F/3.5-6.3
Minimum objectafstand [m] 0.49
Maximum zoompercentage 1:3.8
Filterformaat [mm] 62
Gewicht [g] 450

Megazoom

Met een objectief van de megazoomklasse kan een groot bereik worden gerealiseerd. Megazooms bieden een brandpuntbereik van groothoek tot aan het telebereik en zijn daardoor in de meeste situaties het gekozen objectief. Door de grote flexibiliteit, het compacte formaat en het lichte gewicht zijn de objectieven als allround-objectief met name geschikt voor het dagelijks gebruik, voor vakantiereizen, bij uitstapjes met weinig bagage of met het hele gezin.

Uitvoering en functies

De Piezo Drive van Tamron valt op door een hoge autofocussnelheid, uiterste precisie en een ultrastil schuifgeluid.

VC-beeldstabilisatie (Vibration Compensation)

De bewezen Tamron VC-beeldstabilisator (Vibration Compensation) zorgt in dit objectief voor scherpe beelden zonder bewegingen. Daardoor kan het objectief ook bij handmatige opnames of bij weinig licht perfect worden gebruikt.

VC (Vibration Compensation)De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.
PZD (Piezo Drive)De Piezo Drive maakt merkbaar snel en daarbij vrijwel geluidloos focussen mogelijk.
ASLHybride asferische elementen zorgen voor een unieke beeldkwaliteit en compactheid.
LD (Low Dispersion)Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.
AD (Anomalous Dispersion)Speciaal soort glas voor de regeling van de chromatische aberratie en verbetering van alle afbeeldingsprestaties.
Internal Focusing (IF)-systeemDe uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.
Zoom-lock-mechanisme (ZL)Beschermt tegen ongewenst uitschuiven van de objectieftubus.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Schrijf u hier in

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Tamron AF 18-270mm F/3.5 -6.3 Di II VC PZD -20€ cashback”