Selecteer een pagina
Aanbieding!
csm_B001_stage_small_a464ebbd70
B001_USA_RedCanyon-1London-0081London-0241Tamron_B001_10-24mm_Paris2

Tamron SP AF 10-24mm F/3.5-4.5 Di II LD Aspherical [IF]

€ 559,00 € 499,00

Ultragroothoeklens

Uitermate veel fotoplezier en fantastische perspectieven zijn met deze lens onvermijdelijk. Deze ultragroothoeklens berust op het concept van de vernieuwde Tamron 11-18mm F4,5-5,6 en behoort tot de klasse Tamron Super Performance (SP) lenzen die zich onderscheidt door een extreem hoge optische en mechanische kwaliteit.

Deze lens heeft een zeer grote beeldhoek, gelijk aan 16-37mm kleinbeeld eqv. De min. voorwerpsafstand van 24cm maakt het mogelijk het voorwerp zeer dicht te benaderen voor een goed overzicht en voor al uw creativiteit. Tamron’s Di-technologie resulteert in een hoge resolutie gekoppeld aan de best mogelijke correcties van de meest voorkomende lensafwijkingen. Speciale aandacht is besteed aan de BBAR-coating die ook is aangebracht op de gelijmde lensoppervlakken (Internal Surface Coating) voor scherpe en briljante foto’s. Andere materialen zoals LD (Low Dispersion) glas en asferische elementen helpen eveneens afwijkingen te corrigeren. Maak betere foto’s met dit indrukwekkende meesterstuk van optische techniek.

Let op: De Di II lenzen zijn uitsluitend geschikt voor digitale spiegelreflexcamera’s met een beeldsensor kleiner dan 24 x 16mm. Di II lenzen zijn niet geschikt voor full frame spiegelreflexcamera’s of analoge 35mm spiegelreflexcamera’s. Hun beeldsensors zijn te groot waardoor vignettering (donkere hoeken in de afbeelding) zal ontstaan.

SKU: tamron1024 Categorie├źn: ,

Productbeschrijving

Brandpuntafstand [mm] 10-24
Maximum diafragmaopening F/3.5-4.5
Minimum objectafstand [m] 0.24
Maximum zoompercentage 1:5.1
Filterformaat [mm] 77
Gewicht [g] 406
Super PerformanceTamron’s Super Performance-reeks is een objectieflijn die voldoet aan de hoogste eisen.
ASLHybride asferische elementen zorgen voor een unieke beeldkwaliteit en compactheid.
LD (Low Dispersion)Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.
Internal Focusing (IF)-systeemDe uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Tamron SP AF 10-24mm F/3.5-4.5 Di II LD Aspherical [IF]”