Selecteer een pagina
Placeholder

Nikon Coolpix W100 Blue

€ 149,00

Wilt u een camera die u op reis overal kan vergezellen, zelfs onder water? De zeer robuuste en gebruiksvriendelijke 13-megapixel COOLPIX S33 kan alle omstandigheden aan waarin hij terecht komt: de camera is schokbestendig bij een val vanaf maximaal 1,5 m, vorstbestendig tot -10°C en stofdicht.

U kunt met de camera duiken tot een diepte van 10 m of Gezichtsdetectie onder water gebruiken om gezichten te detecteren zonder dat u zelf het water in hoeft. Neem met één druk op de knop familiefilms in Full HD op en zoom in op de actie met het objectief met 3x optische zoom die uitbreidbaar is tot 6x Dynamic Fine Zoom¹. Menu’s voor volwassenen en kinderen maken het iedereen gemakkelijk om de camera te bedienen en dankzij onderwerpstanden en een keuze uit verschillende kleurige camerabody’s is fotograferen leuk.

Maak uw leven leuker met de altijd gebruiksklare COOLPIX S33.

SKU: s33blue Categorieën: , ,

Productbeschrijving

 

Robuust en betrouwbaar

U kunt deze camera overal mee naartoe nemen: hij is stofdicht, waterdicht tot op 10 m diep, vorstbestendig tot -10°C en schokbestendig bij een val vanaf maximaal 1,5 m. Treed het avontuur tegemoet met een camera die tegen een stootje kan.

Robuust en betrouwbaar

CMOS-sensor van 13 MP

Met een sensor die optimaal gebruikmaakt van alle megapixels bent u verzekerd van heldere foto’s met scherpe details, ideaal voor uitvergrotingen die u kunt inlijsten of als poster kunt gebruiken.

CMOS-sensor van 13 MP

Menu’s voor volwassenen en kinderen

Het menu staat standaard ingesteld op een eenvoudig menu voor kinderen, maar kan via Alle menuopties eenvoudig worden gewijzigd in een menu voor volwassenen. U hoeft geen speciale kindercamera te kopen: deze camera is geschikt voor het hele gezin!

Menu's voor volwassenen en kinderen

NIKKOR-objectief met 3x optische zoom

NIKKOR-objectief met 3x optische zoomMet het groothoekobjectief met 3x optische zoom die uitbreidbaar is tot 6x Dynamic Fine Zoom¹ haalt u het onderwerp dichterbij om een lach of leuke gezichtsuitdrukking vast te leggen of legt u de actie vanaf een afstand vast.

Full HD-films

Full HD-filmsWaar u ook naartoe gaat, u kunt alle pret vastleggen in vloeiende Full HD-films (1080/30p) met stereogeluid. U start de filmopname met één druk op de speciale filmopnameknop.

Gezichtsdetectie onder water

Gezichtsdetectie onder waterMaak onderwaterportretten zonder het water in te gaan! De technologie voor gezichtsdetectie detecteert automatisch gezichten en ontspant vervolgens de sluiter, zodat u portretten kunt schieten terwijl u droog blijft.

Ingebouwde AF met doelopsporing: Wanneer u opnamen maakt in de Autostand, wordt AF met doelopsporing automatisch ingeschakeld zodat uw onderwerp snel en nauwkeurig voor u wordt gevonden en uw opnamen altijd helder zijn.

Lcd-monitor van 6,7 cm/2,7 inch met 230.000 beeldpunten: Op de grote lcd-monitor kunt u uw ideale opname gemakkelijk kadreren, menu’s gemakkelijker lezen en eenvoudig films en foto’s weergeven die u aan vrienden en familie wilt laten zien.

Vermindering van bewegingsonscherpte: Vermindering van bewegingsonscherpte zorgt altijd voor scherpe foto’s, doordat bewegingen van uw onderwerp en cameratrilling worden gecorrigeerd en zo de benodigde stabiliteit wordt geboden voor fantastische opnamen.

Gemakkelijk te bedienen: Zelfs de jongste of meest onervaren fotograaf kan prachtige resultaten verkrijgen met een camera die dankzij zijn speciaal ontworpen rondingen comfortabel in de hand ligt van elke fotograaf, van jong tot oud. Daarbij waarborgt een wisvergrendeling dat foto’s nooit per ongeluk worden gewist.

Een miniatuurfilm maken: Het is leuk om straatscènes of vakantiebelevenissen er als speelgoed of modellen uit te laten uitzien. Uw camera kan maximaal 300 foto’s die om de 2 seconden zijn gemaakt automatisch combineren om zo een film van 10 seconden te maken.

Opladen via micro-USB: Dankzij razendsnel opladen via micro-USB kunt u ervoor zorgen dat uw camera altijd is opgeladen en gereed is voor opname. Terwijl de camera wordt opgeladen, kunt u uw foto’s en films weergeven en zelfs doorgaan met opnamen maken.

Onderwerpstanden: U kiest uit 16 onderwerpstanden de stand die het beste past bij het type actie of locatie waar u opnamen van maakt en de camera stelt de benodigde instellingen voor, zodat het niet moeilijk meer is om een fantastische opname te maken.

NIKON IMAGE SPACE: Als Nikon-gebruiker kunt u profiteren van 20 GB gratis online opslagruimte in de cloud met NIKON IMAGE SPACE, onze speciale Nikon-site voor het delen en opslaan van beelden. Ga voor meer informatie naar NIKON IMAGE SPACE.

Extra informatie

Beeldsensor

13 MP CMOS

Scherm

2,7 LCD TFT

ISO-gevoeligheid

ISO 1600

Duurzaamheid

Schockproof 1,5m Waterproof 10m

Batterij

EN-EL19

Lens

3x zoom (30-90mm)

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Nikon Coolpix W100 Blue”