Selecteer een pagina
d850 body
08_nikon_dslr_d850_24_70_tilt_screen03_nikon_dslr_d850_back04_nikon_dslr_d850_top

Nikon D850 Body

Wanneer u met de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid kunt werken, levert u niet alleen geweldig werk af. U laat ook uw vakmanschap zien.

SKU: D850body Categorieën: , ,

Productbeschrijving

Werk zonder beperkingen. Met altijd schitterende resultaten.

Geniet van prachtige full-frame FX-beelden zoals nooit tevoren. Van de studio tot de meest afgelegen plekken ter wereld.
De snelle FX-formaatsensor van de D850 heeft een zeer hoog oplossend vermogen en gebruikt de effectieve resolutie van 45,7 megapixels om detailrijke beelden van 45,4 MP te produceren. Druk beelden met zeer hoge resolutie af in zeer groot formaat. Maak echte full-frame filmopnamen in 4K. De CMOS-sensor met verlichting via de achterzijde heeft geen optisch laagdoorlaatfilter en beschikt over aaneengesloten (‘gapless’) microlenzen op de chip, plus een antireflectiecoating. Het binnenkomende licht valt efficiënter op de fotodiodes waardoor u uitzonderlijke details en een ongekend dynamisch bereik krijgt. En dankzij het van de D5 overgenomen AF-systeem met 153 scherpstelpunten bent u verzekerd van een zeer nauwkeurige scherpstelling en brede dekking die nodig zijn voor full-frame beelden van zeer hoge resolutie.
Zo ziet snelheid eruit in 45,4 MP.

Breng dat winnende moment in beeld met de ultieme combinatie van snelheid, detail en precisie. Met serieopnamen van maximaal 9 bps bij volledige resolutie. Fenomenale autofocus.
Laat die belangrijke seconden zien dankzij de ultieme combinatie van kracht en volharding. De D850 maakt foto’s met 7 bps. Maar bij gebruik van de MB-D18 multifunctionele battery pack met de EN-EL18B accu (die ook wordt gebruikt door de D5) kunt u tot 9 bps fotograferen. U krijgt beelden van volledige resolutie, zelfs als u fotografeert in RAW, en met de accu van de D5 kunt u met één lading 1840 opnamen maken (in de enkelvoudige ontspanstand, gebaseerd op CIPA-normen). Een speciale AF-processor staat garant voor een razendsnelle onderwerpherkenning als u fotografeert met een groot aantal beelden per seconde. Zelfs kleine onderwerpen die snel bewegen bij weinig licht kunnen met opmerkelijke precisie worden gevolgd. In de twee kaartsleuven van de camera kunt u een UHS-II SD-kaart en een XQD-kaart plaatsen: de snelst mogelijke combinatie.
Hoge gevoeligheid voor licht, nuance en expressie

Onthul de details die in donkere scènes en de diepste schaduwen verborgen liggen. Met een toonaangevend ISO-bereik van 64–25.600 dat kan worden uitgebreid van 32 tot 102.400 (equivalent).
Ervaar de vrijwel ruisvrije beelden bij hoge ISO-waarden en de ongelooflijke precisie, zelfs als u fotografeert in bijna volledige duisternis. De snelle EXPEED 5-beeldverwerkingsengine, die is overgenomen van de D5, garandeert een magistrale beeldkwaliteit over het uitzonderlijk grote ISO-bereik. Het gevoelige autofocussysteem werkt met ongekende precisie tot -3 LW voor alle scherpstelpunten en voor het middelste punt tot -4 LW (ISO 100, 20 ºC). De RGB-meetsensor met 180.000 pixels en een geavanceerd systeem voor onderwerpherkenning levert geweldige resultaten tot -3 LW.

Dit is uw werk. Dat recht doet aan 45,4 miljoen pixels.

Prestatie is alles. Wanneer u een zeer hoge resolutie combineert met de flexibiliteit om in elke omgeving te kunnen fotograferen en zich naar elke workflow te voegen, dan pas kunt u echt uitblinken.
Creatieve flexibiliteit. Uithoudingsvermogen. Precisie. De D850 presteert niet alleen, hij tilt perfectie naar nieuwe hoogten. U krijgt altijd een uitmuntende beeldkwaliteit, of u nu met RAW werkt in het formaat Groot, Middel of Klein. En zowel de camera als de optionele MB-D18 multifunctionele battery pack is voorzien van een weerbestendige afdichting, dus u kunt altijd en overal langer werken. Dit is ook de eerste D-SLR ooit die beschikt over een ingebouwde stand voor focus-stacking die buitengewoon scherpe opnamen met een grote scherptediepte produceert.

Natuur

Commerciële sportfotografie

Onderscheid uzelf. Met de resolutie, scherpte en snelheid om unieke en indrukwekkende beelden te maken. Voer de kijker mee.

Wees uitzonderlijk. Breng beweging in beeld met een onstuitbare combinatie van snelheid, resolutie en precisie.

Huwelijk

Mode

Grote emoties. Kleine gebaren. Kruip in de energie en kracht van intieme momenten met een nauwkeurige controle en adembenemende scherpte.

Omarm uitzonderingen. Creëer nieuwe regels. Als u over voldoende beeldkracht beschikt om beperkingen het hoofd te bieden, zijn uw beste opnamen niet enkel indrukwekkend. Ze zijn iconisch.

Video

Ontroer uw kijkers. Als u werkt met echte full-frame 4K/UHD en niet hoeft na te denken over de cropfactor, zijn uw opnamen meer dan alleen prachtig. Ze zijn cinematografisch.

Connectiviteit

Meer fotograferen. Minder wachten. De D850 stroomlijnt uw workflow dankzij de snelle gegevensoverdracht en draadloze verbinding.

De USB 3.0-poort van de camera maakt een snelle overdracht van grote hoeveelheden gegevens mogelijk, ideaal als u fotografeert via het beeldscherm van een computer. Koppel de D850 met de optionele WT-7A voor een supersnelle draadloze en ethernetverbinding. Met deze draadloze zender kunt u bestanden naar een FTP-server of computer verzenden met snelheden tot wel 866,7 Mbps. Via SnapBridge kunt u ook snel JPEG’s van hoge kwaliteit uploaden naar sociale media of een veilige online galerie. Ideaal als u een klant aan de andere kant van de wereld wilt laten zien hoe een opnamesessie verloopt. Met SnapBridge kunt u ook eenvoudig geotags toevoegen aan beelden.

SnapBridge-compatibel
De ingebouwde Bluetooth®- en Wi-Fi®-functies van de camera zijn alleen beschikbaar als u SnapBridge gebruikt.¹ ² De SnapBridge-app van Nikon moet op een compatibel smartapparaat worden geïnstalleerd voordat SnapBridge met deze camera kan worden gebruikt.

De SnapBridge-app gebruiken
Systeemvereisten: Android 5.0 of hoger, iOS 8.4 of hoger, een apparaat met Bluetooth® 4.0 of hoger¹.

Voor compatibiliteit en om de app te downloaden kijkt u op de SnapBridge-pagina:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Nikon D850 Body”