Selecteer een pagina
1897315_1432289360
132727_DSC-HX90V-5sony-cyber-shot-dsc-wx500-and-dsc-hx90v-compact-digital-cameras-2-680×450HX90_BACK_B8F32000-E25B-11E4-A8B302E1F4801734

Sony DCS-HX90V

€ 449,00

U ziet nóg beter waar u op richt met de kleinste2 digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss® samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED Tru-Finder™ en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden. De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt.

SKU: HX90V Categorieën: ,

Productbeschrijving

Kijk verder, verbreed uw beeld

U ziet nóg beter waar u op richt met de kleinste2 digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss® samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED Tru-Finder™ en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden. De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt.

De ingrediënten van grootse beeldkwaliteit

De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOS-beeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat.

De ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens met 30x optische zoom

Verder, dichterbij en breder

De Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie high-precision optica waarmee u scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24-720 mm3 vastlegt.

Vermaarde ZEISS®-optica

De legendarische kwaliteit van ZEISS® zorgt voor briljante scherpte, rijk contrast en minimale vervorming.

Exmor R®-CMOS-sensor

Een Exmor R®-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht voor mooiere details in elke opname.

BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor

Het resultaat: realistischere details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis.

Moeiteloos bedienen

U bepaalt hoe u een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast—zo gemakkelijk dat u deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.

 • Bedieningsring/stevige gripBedieningsring/stevige grip
 • Aanpasbare instellingenAanpasbare instellingen
 • Kantelbaar lcd-schermKantelbaar lcd-scherm
 • Het beste zicht

  OLED Tru-Finder

  Deze intrekbare OLED Tru-Finder™ met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch.

  Snelle intelligente AF

  Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus

  Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen.

  Kies de opnamestijl die u wilt

  U kunt nu op meer manieren uw film perfectioneren, precies zoals de situatie vereist of zoals u het wilt. Of u nu gewoon even snel wat actie wilt delen of de film wilt opslaan in hogere resolutie om later te bewerken, u filmt op de manier die bij uw doel past. Stel eenvoudig de indeling, modus, belichting en andere opties in en filmen maar.

 • Drie filmindelingenDrie filmindelingen
 • Films zonder ruisFilms zonder ruis
 • P/A/S/M-modiP/A/S/M-modi
 • De mogelijkheden zijn eindeloos

  Laat iedereen wat er verder allemaal mogelijk is met uw opnames. Verbeter uw foto’s, deel uw beeldmateriaal draadloos, breng uw reis in kaart—spelen met uw camera was nog nooit zo leuk.

  Ingebouwde GPS

  Leg elk detail van uw reis vast

  De ingebouwde GPS koppelt geotags aan uw foto’s en films. Zo kunt u achteraf met de PlayMemories Home-software van Sony routekaarten van de opnamelocaties op uw computer bekijken.

  Deel met gemak—bediening op afstand

  Met Wi-Fi®-connectiviteit met iOS en Android-smartphones om uw camera te bedienen en foto/video’s eenvoudig te delen. Naast Wi-Fi®-ondersteuning voor verbinding met smartphones maakt NFC-technologie (Near Field Communication) ook een ‘One-touch connection’ mogelijk met compatibele Android-smartphones en -tablets. U hoeft de apparaten slechts kort tegen elkaar aan te houden om verbinding te maken, zonder een ingewikkelde installatieprocedure.

  Meer fotoplezier

  Camera-apps van PlayMemories6

  Haal alles uit de camera-apps van PlayMemories waarmee u uw camera en beelden nog functioneler, vindingrijker en leuker maakt.

  Mijn beste portret

  Voeg effecten toe die huid verzachten en verhelderen en ogen laten spreken.

  Intelligente afstandsbediening7

  Bedien de belichting en sluiter en ontvang foto’s met een smartphone.

  Naar smartphone synchroniseren7

  Zet automatisch na uitschakeling foto’s over naar een mobiel apparaat.

  Kies uw stijl

  Met een optionele accessoireset met zachte behuizingshoes, lenshoes en schouderband (LCJ-HWA, beschikbaar in drie kleuren) bewaart u uw camera in stijl. De behuizingshoes hoeft niet te worden verwijderd tijdens het fotograferen.

  Specificaties
  De HX90V heeft een hoogwaardige optische zoomlens van ZEISS® met een verbluffend bereik, een OLED Tru-Finder™ voor natuurgetrouwere weergave van hoe uw opname eruit komt te zien, en een lcd-scherm dat naar achteren kan worden gekanteld zodat u selfies kunt maken.
  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 30x optische zoomlens voor nog scherpere foto’s

  • 18,28-MP Exmor R®-CMOS-sensor voor een hogere beeldkwaliteit, zelfs in het donker

  • BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor meer details met minder ruis

  • Intrekbare OLED Tru-Finder™ voor helderdere weergave en meer gebruiksgemak

  • Kantelbaar lcd-scherm (180 ) voor eenvoudige compositie van selfies/opnamen vanuit een lage positie

  Type sensor
  Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
  Aantal pixels (effectief)
  18,2 MP
  Optische zoom
  30x

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews.

  Schrijf als eerste een review “Sony DCS-HX90V”