Selecteer een pagina
sony_dsc_rx100_mark_4_digital_1159879
D3S_2618-1200RX100Mk-4-collageSONY-RX100-IV-FACE-ECRANISORX100M4front

Sony DCS-RX100 IV

€ 998,99

-75€ cashback zie voorwaarden van 22/10/16 tot 31/01/17 nog te verrekenen!

Onthul indrukwekkende momenten en voor het menselijke oog onzichtbare wonderen. Haal de supersnelle nieuwe Sony RX100 IV uit uw zak en ontdek de onbegrensde wereld van de verbeelding.

SKU: RX100M4 Categorieën: ,

Productbeschrijving

De wereld van razendsnelle opnamen

Welkom in de ongelofelijke nieuwe wereld van razendsnelle opnamen. Superslowmotion, ooit alleen maar mogelijk op professionele camera’s. Opwindende snelle acties, vastgelegd zonder enige vervorming. Vrijuit opnamen maken bij ongekend helder licht. En het verborgen rijk van verbeelding met 1/32000 seconde. Verwacht gerust wonderen.

Bekijk meer voorbeeldfoto's

Ontdek meer dan het menselijk oog kan zien.

Volop mogelijkheden. Ongekend realistisch.

Binnen in de compacte RX100 IV vindt u de eerste2 gestapelde CMOS-beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm met toegevoegd geheugen ter wereld, een opmerkelijke vooruitgang op foto- en filmgebied. Leg met deze camera wonderlijke beelden vast dankzij 40x superslowmotion3, een sluiter zonder vervorming met een ongekende snelheid van 1/32.000 seconden en 4K-film. Geniet nu van oneindige verbeeldingsvrijheid.

Gestapelde CMOS-sensor type 1.0 met DRAM-chip

 • Razendsnel continu fotograferen
 • Gestapelde structuur met DRAM-chip
 • Razendsnel uitlezen
 • Sluiter tegen vervorming
 • Laat uw verbeelding de vrije loop.

  Beleef het leven anders met 40x superslowmotion 3.

  Leg vast wat zich voor u ontvouwt. Extreem hoge framesnelheid (HFR) van max. 960 fps 6, vooral het domein van professionele camera’s, toont in superslowmotion 3 vluchtige bewegingen die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Door de instellingen voor actieve onderwerpen kunt u professionele films maken van de ‘verborgen’ wereld om u heen.

  Razendsnel fotograferen

  Een wereld vol perfecte opnamen bij 1/32000 sec.

  Met de razendsnelle sluiter tegen vervorming tot 1/32000 sec. legt u extreem snelle bewegingen vast, zonder beeldvervorming door een rollende sluiter.

  Maak volop foto’s onder zeer heldere omstandigheden.

  Razendsnelle sluiter tot 1/32000 sec.

  Met de supersnelle sluiter zonder vervorming hebt u een breed opnamebereik tot EV197. U kunt bij extreem heldere omstandigheden opnamen maken, zelfs met onscherpe achtergrond.

  Supersnel continu fotograferen

  Supersnel continu fotograferen

  Continu fotograferen zonder black-out tot 16 fps8

  Ondanks het hoge aantal van 20,1 MP9 kunt u dankzij het snelle uitlezen van de camera continu, zonder black-out, opnamen maken tot 16 fps8 en mist u dus geen beslissende momenten of acties meer

  Clip 4K101112-video met een toestel van zakformaat.

  Geef uw creativiteit de vrije teugel.

  Geniet van clip 4K— een functie voor ongekend realistische 4K101112-opnamen voor korte 4K-films van maximaal 5 minuten. Professionele XAVC S-codec11 zorgt voor prachtig beeldmateriaal met opnamen in hoge bitsnelheid.

  Sony l Camerakanaal

  Meer video’s bekijken

  Helder, scherp, nauwkeuriger

  Helder, scherp, nauwkeuriger

  Onmisbare functie voor de echte fotoliefhebber

  De inschuifbare XGA OLED Tru-Finder™ is een opvallende functie voor een camera van dit formaat. Deze elektronische zoeker is voorzien van een ZEISS® T* Coating en biedt van hoek tot hoek een helder beeld.

  Professionele functies voor volop genieten.

  Onmisbare accessoires voor onvergetelijke foto’s.

  In plaats van te worden bedolven onder vele extra’s, hebt u met de nieuwe RX100 IV in zakformaat de essentiële, professionele functies die u nodig hebt, gewoon bij de hand. U kunt gaan en staan waar u wilt en gedenkwaardige opnamen maken van onvergetelijke momenten.

 • Professionele functies
 • Eenvoudige toegang tot functies
 • Flexibel scherm
 • Downloadbare upgrades

  Camera-apps van PlayMemories14 maken uw camera slimmer.

  Zorg voor extra functionaliteit met apps als Smart Remote Control (waarbij u de sluiterknop op afstand via uw smartphone kunt bedienen), apps voor bewerking en effecten, en werk in combinatie met een Wi-Fi®/NFC™-verbinding.

  Downloadbare upgrades

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews.

  Schrijf als eerste een review “Sony DCS-RX100 IV”