Selecteer een pagina
A010_stage_small
_CM_0842b_CM_1573e_CM_2292d2_CM_3599a_CM_4466d_CM_6402a

Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD

€ 799,00

Sprankelende evolutie

Tamron‘s evolutie van de All-In-One™-zoomlens gaat verder met de aankondiging van een uitzonderlijk nieuw objectief voor full-frame DSLR’s

Sinds de introductie van haar eerste veelzijdige, toppresterende, uiterst krachtige zoom, de 28 – 200 mm (model 71D) in 1992, is Tamron doorgegaan met de uitbreiding van haar zoomportfolio met een grote reikwijdte. Als reactie op de groeiende populariteit van full-frame digitale SLR camera’s, introduceert Tamron nu een nieuwe, full-frame, krachtige zoom met geïntegreerde PZD (piezo drive), een staande golf, ultrasoon motorsysteem dat is geoptimaliseerd voor snelle, stille autofocus, samen met het veelgeprezen VC (Vibration Compensation) -mechanisme plus een nieuw, geavanceerd schitterend(e) design en afwerking. Dit all-In-oneTM 28 – 300 mm objectief levert superieure beeldkwaliteit in een opmerkelijk compact, lichtgewicht pakket. Het is het resultaat van het jarenlange programma van Tamron voor uitgebreide technologische ontwikkeling.

Zeer geavanceerde optische designtechnologie levert superieure beeldkwaliteit

De geavanceerde, optische constructie van dit objectief omvat vier elementen van LD (Low Dispersion) -glas, drie gegoten glazen asferische elementen, een hybride asferisch element, een XR (Extra Refractive Index) glazen element en een element van UXR (Ultra-Extra Refractive Index) -glas dat een grotere refractiecoëfficiënt heeft dan XR. Het volledige gebruik van gespecialiseerd glazen elementen in zijn design draagt eraan bij dat dit voortreffelijke objectief zo compact en lichtgewicht mogelijk is. Tegelijkertijd worden aberraties geminimaliseerd, wat resulteert in een superieure beeldkwaliteit.

Brandpuntafstand [mm] 28-300
Maximum diafragmaopening F/3.5-6.3
Minimum objectafstand [m] 0.49
Maximum zoompercentage 1:3.5
Filterformaat [mm] 67
Gewicht [g] 540

+ Meer bijzonderheden

SKU: tamron28300 Categorieën: ,

Productbeschrijving

Brandpuntafstand [mm] 28-300
Maximum diafragmaopening F/3.5-6.3
Minimum objectafstand [m] 0.49
Maximum zoompercentage 1:3.5
Filterformaat [mm] 67
Gewicht [g] 540
PZD (FTM)

De PZD-ultrasoonmotor maakt een merkbare snellere en daarbij stille autofocus mogelijk – ideaal om spontane momenten in exact scherpe beelden vast te leggen. Bovendien biedt hij ook de mogelijkheid om altijd handmatig het focussen bij te sturen.

VC-beeldstabilisatie (Vibration Compensation)

De bewezen Tamron VC-beeldstabilisator (Vibration Compensation) zorgt in dit objectief voor scherpe beelden zonder bewegingen. Daardoor kan het objectief ook bij handmatige opnames of bij weinig licht perfect worden gebruikt.

Spatwaterdicht

De geavanceerde constructie van het objectief is spatwaterdicht. Daardoor is dit objectief ook geschikt voor veeleisende taken in de outdoor-fotografie.

VC (Vibration Compensation)De VC-Beeldstabilisator zorgt voor scherpe en bewegingsvrije beelden en een rustig zoekerbeeld.

LD (Low Dispersion)Lenselement voor een grotere beeldscherpte en correctie van chromatische aberraties.
Zoom-lock-mechanisme (ZL)Beschermt tegen ongewenst uitschuiven van de objectieftubus.
XR (Extra Refractive Index)-glasEen speciaal soort glas met een bijzonder hoge brekingsindex voor grotere prestaties en een compactere constructie van het objectief.
PZD (Piezo Drive)De Piezo Drive maakt merkbaar snel en daarbij vrijwel geluidloos focussen mogelijk.
Internal Focusing (IF)-systeemDe uitschuiflengte van het objectief wijzigt niet bij het focussen en de grens van de autofocus van de wordt aanzienlijk korter over het volledige focusgedeelte.

Profiteer van onze garantie van 5 jaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 Di VC PZD”