Selecteer een pagina

Dia op DVD

Wij digitaliseren uw oude dia's!

Laat uw herinneringen niet verloren gaan!

Dia’s of oude negatieven zitten vaak ver opgeborgen op zolder. De kans dat deze worden bekeken is klein waardoor oude en vaak ook mooie herinneringen vervagen.

In het digitale tijdperk waar we in leven worden maar nog zelden dia’s bekeken, vaak omdat het omslachtig is om ze weer te geven of omdat men helemaal niet beschikt over de juiste apparatuur zoals een diaprojector.

Maar daar kan nu iets aan gedaan worden!

Wij digitaliseren al uw oude dia’s. Dia’s worden ingescand aan hoge resolutie en opgeslagen in JPEG-formaat op DVD. Uw dia’s worden opgeslagen in twee bestandsgrootte’s: een kleine bestandsgrootte ideaal voor op het web of om af te spelen en in een grote bestandsgrootte voor de beste kwaliteit om bv. afdrukken van te maken.  Zo kunnen uw gemaakte dia-opnamen eenvoudig op TV of computer (her)bekeken of bewerkt worden. Maar ook afdrukken kunnen nu makkelijk in onze winkel gemaakt worden vanaf de geleverde DVD. Wacht niet langer en digitaliseer uw dia’s nu!

Wat moet u doen?

Breng uw dia’s binnen in de winkel. Enkel dia’s met raampjes die niet van glas zijn kunnen gedigitaliseerd worden. Wij vragen u vriendelijke de dia’s in volgorde en in de juiste posities (niet omgekeerd) aan te leveren.

Kostprijs

De kostprijs van de digitalisatie van uw dia’s hangt af van het aantal dia’s dat u bij ons binnenbrengt. Hoe meer dia’s u binnenbrengt, hoe goedkoper het wordt!

Aantal dia’s Kostprijs per dia
1 tot 100 € 0,50
101 tot 499 € 0,40
500 tot meer € 0,30
Vaste kostprijs DVD: € 2,10

Een voorbeeld; stel u heeft 300 dia’s en wenst deze te digitaliseren:
300 x € 0,40 = € 120,00 + € 2,10 = € 122,10 (TOTAAL)