Selecteer een pagina

Posters direct klaar!

Vergrotingen van jouw favoriete foto('s) van groot tot supergroot en in dit in de allerbeste kwaliteit.

Uw fotoposters direct klaar tot formaat 60×200

Dankzij onze professionele grootformaatprinter is het mogelijk om uw foto’s in extra grote formaten bij ons af te drukken en dit direct. Alle vergrotingen worden afgedrukt op parelglans fotopapier van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een gewicht van 300 g/m2. Naast de gebruikelijke standaardformaten zoals 30×45, 40×60 en 50×75, bieden wij ook heel wat andere formaten aan zoals; 40×60, 60×80, 60×100, 40×40, 60×60,… kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Graag vermelden wij ook nog dat naast het printen van uw vergrotingen, wij ook steeds een grote keuze aan fotokaders hebben van modern tot klassiek. Mits kleine meerprijs kan uw vergroting meteen ingekaderd worden, direct klaar om op te hangen of te geven als geschenk!

Wat moet u doen?

Het is eenvoudig, breng je SD-kaart, CF-kaart, CD, DVD, USB-stick of elk ander courant invoermedium met je te vergroten foto(‘s) mee naar de winkel. De te vergroten foto(‘s) worden door ons aan een kleine controle onderworpen om de meest optimale fotokwaliteit te garanderen. Indien nodig kunnen nog kleine correcties aangebracht en dit voor het beste resultaat. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een fotobestand mee te brengen van minstens 1 mb groot.

Kostprijs

De kostprijs van een afdruk hangt steeds af van het gekozen formaat. Daar de keuze aan formaten groot is en om verwarring met prijzen te voorkomen, verstrekken alle informatie hieromtrent alleen in de winkel.